3 ting der kan gøre hjemmeferien sjov for børn

Hjemmeferie er noget, alle børn har på ét eller andet tidspunkt. Det kan være af mange grunde, og det er langt fra alle familier, der tilbringer alle skoleferierne på en rejse.

Så her er 3 ting, der kan gøre hjemmeferien sjovere for dine børn.

Stream med bredbånd

Med bredbånd kan dine børn streame film og serier, som de kan underholde sig med. TV’et skal selvfølgelig ikke passe dine børn, men med bredbånd kan du også introducere dem til den underholdning, du holdt af som barn.

Du kan sammenligne forskellige bredbånd og spare penge på dit valg, ved at læse på gobredbaand.dk. Bredbånd kan også give dig mulighed for at nyde dine egne film og serier, når børnene er blevet lagt i seng om aftenen.

Bredbånd er en god måde at få mere underholdning hjem i stuen, så undersøg dine muligheder i dag.

Udflugter og spil

Udflugter og spil er fantastiske måder at underholde dine børn, når I alle er på hjemmeferie. Udnyt, at I har tid, og tag dem med ud og se det land, de bor i. Det kan være ved at køre til den nærmeste skov, mini-zoo eller til en legeplads, I ikke har været på før.

Børn kan få meget sjov ud af bare at befinde sig i et nyt miljø. Uanset om du tager dem med ud til klitter og strand eller ind mellem stammer og buske, så husk, at udflugten er for deres skyld. Små børn nyder sjældent museer, der ikke er specielt målrettet til dem, så gem den tur til dig selv på et senere tidspunkt.

Udflugter og spil er gode måder at holde dine børn beskæftigede og stimulerede.

En planlagt ferie

Det er ikke hver eneste dag i jeres ferie, der skal være planlagt – men en nogenlunde planlagt ferie kan hjælpe med at holde balance i børnenes liv.

Giv dine børn nogle dage indimellem, hvor de bare kan slappe af derhjemme, lægge puslespil og se film via bredbånd, men lad dem vide, hvilke dage I skal på udflugter eller har legeaftaler. Når ferien er planlagt, har flere børn mere overskud.

Moderer aktiviteterne og mind børnene om, hvad der sker hvornår. På den måde kan de nemmere følge med, og føler sig ikke overset eller overraskede over det, der sker. Så kan de glæde sig til de forskellige ting og give udtryk for, hvad der interesserer dem.


Udgivet

i

,

af

Tags: